Sikker betaling med ePay

Afsendelse 1-2 hverdage

Byt til 15. januar 2021

Gratis fragt

Privacy Policy

Persondatapolitik

Lieblings foretager indsamling af dine personoplysninger i følgende tilfælde:

-          Du gennemfører et køb på lieblings.dk

-          Du tilmelder dig vores nyhedsbrev

-          Du deltager i en af lieblings konkurrencer

-          Du kontakter os på e-mail

De personoplysninger vi opsamler, kan f.eks. være dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og lignende. Personoplysninger indsamles og anvendes til gennemførelse af dit køb på lieblings.dk, fremsendelse af nyhedsbrev, gennemførelse af konkurrencer og besvarelse af e-mail. Disse oplysninger indsamles med din aktive indtastning af de nødvendige oplysninger.

Ved køb af varer på lieblings.dk gennemføres betalingen via E-Pays SSL krypterede betalingsgateway hos Teller, og lieblings har ikke adgang til betalingskortoplysninger.

Personoplysninger registreres og opbevares sikkert hos Lieblings i 5 år hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne opbevares ikke krypteret og ansatte hos lieblings har adgang til disse oplysninger.

Personoplysninger givet til lieblings videregives ikke og sælges ikke til tredjemand. I forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev overdrages dine personoplysninger dog til MailChimp i USA hvor kommissionen har afgjort at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt. Ved køb af varer på lieblings.dk videres gives oplysninger, der er nødvendige for levering af varerne til vore transportør, pt. PostNord eller GLS - dette kan f.eks. være dit navn og adresse.

I overensstemmelse med Persondataloven har du ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod registreringen eller anvendelsen af oplysningerne, og du har ret til at tilbagetrække et afgivet samtykke. Ifølge bogføringsloven er vi dog forpligtet til at opbevare visse oplysninger.

 

COOKIES

En cookie er en lille fil der bliver lagret på din computer, smartphone eller tablet når du besøger et website, og næsten alle websites anvender cookies. På lieblings.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitets funktionalitet og for at indsamle statistik om trafikken på lieblings.dk. Statistik om trafikken på lieblings.dk kan f.eks. omfatte en visning af hvor mange besøgende websitet har eller hvilke produkter websitets besøgende foretrækker.. Disse data indeholder ikke personoplysninger.

Vi videregiver ikke og sælger ikke information om vores brugeres brug af websitet. Du kan til enhver tid selv slette cookies fra din computer.

 

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Lieblings ApS

Store Torv 9

8000 Aarhus C

Lieblings direktør er dataansvarlig hos lieblings ApS.